Alexanderhoeve kaas en noten

 

Hofpasactie!!!!!

 

 

Bij besteding van 500 gram 6 kleine scharreleitjes Gratis.

 

Aanbieding van week 1 en 2

Afbeeldingsresultaat voor alexanderhoevekaas

Old alexander 500 gram 6,99

Jong belegen Alexanderhoeve  500 gram 5.45

 

 

Kaas van de week

 

Petit doruveal

Lekkere kaas uit Het groene Hart van Nederland. (Montfoort)

100 gram 1.69

Afbeeldingsresultaat voor petit doruvael

 

 

Peer gevuld met  Gorgonzola  Dolce en pecanoot

 

100 g gorgonzola

100 g mascarpone
2 eetlepels gembersiroop
½ citroen uitgeperst
2 flinke handperen (B.v. Dazzling Gold)
50 g pecannoten
Extra nodig: een spuitzak met kartelmond

Bereiden

Voorbereiding:

Roer in een kom de gorgonzola met de mascarpone tot een egale mousse. Meng de gembersiroop en de helft van het citroensap erdoor en schep de mousse in een spuitzak met een kartelmond.
Bereiding:

Schil de peren en halveer ze in de lengte. Bestrijk de halve peren licht met het overige citroensap om verkleuring te voorkomen. Verwijder de klokhuizen zodat er in elke halve peer een kuiltje ontstaat en spuit in elk kuiltje een mooie rozet gorgonzolamousse. Verdeel de peren over 4 bordjes en garneer elke peer met pecannoten.

 

images

 

Spinaziesalade met peterseliewortel en brie

  • 2 peterseliewortels, geschild
  • 100 gram Brie de Meaux AF!
  • 200 gram bladspinazie, gewassen
  • 50 gram pompoenpitten, geroosterd


Voor de dressing

  • 1 el mosterd
  • 1 el citroensap of azijn
  • 1 el mayonaise
  • 2 el olijfolie

 

Snijd met een dunschiller lange, dunne repen van de peterseliewortel.

Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar.

Snijd de brie in stukken en verdeel deze met de spinazie, peterseliewortel
en pompoenpitten over de borden.

Lepel de dressing eroverheen.



Bezoek ook onze website en Facebookpagina!

www.dekaasspecialistleyenburg.esy.es

  • benji
  • boenga
  • deluxe
  • diod
  • gallengall
  • hans
  • jumbo
  • kalisvaart
  • logoah
  • logoalexanderhoeve
  • logojspn
  • maat
  • polak
  • schoen
  • vankempen
  • vis